Тимбилдинг

Писта „Дракон” предоставя условия за провеждане на фирмен тимбилдинг

Тимбилдингът е най-често практикуваната от фирмите форма за тренинг и сплотяване на колектива. Добрият климат и взаимоотношения са скритото оръжие за постигане на добри резултати за фирмата. Омагьосаният кръг в който попадат хората работещи на едно място без да имат нови и интересни преживявания извън сивото ежедневие се нуждаят от промяна и извеждане извън него.

Ние, екипа на писта „Дракон” (единственото съоръжение за моторни спортове в България), предлагаме интересна и уникална възможност за провеждане на „тимбилдинг на скороста” , на който вашите служители и приятели ще бъдат замесени в невероятни преживявания. Уникалното местоположение на пистата и благоприятния климат позволява провеждането на такива събития в различни сезони на годината. Писта „Дракон” е само на 15 километра от град Хисаря и Пловдив. За подробности моля свържете се с нас.

Огромно предимство на пистата е, че се намира в центъра на страната, на основен път свързващ Южна и Северна България и на 10 км. от магистрала Тракия.

За повече информация

Моля, позвънете или изпратете запитване
тел. +359 878 349 017
тел: +359 888 312 508
email: manager@drakon-racetrack.com